Vreme čitanja: oko 1 min.

Veslači Partizana preko 30 godina uzastopno šampioni Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Adi Ciganliji prethodnog vikenda crno-beli su osvojili 30 medalja

  • 1
Veslački klub Partizan Foto: Veslački klub Partizan

Veslački klub Partizan nastavio je sa dominacijom i ponovo je na ubedljiv način došao do titule državnog prvaka.

Prethodnog vikenda na Adi Ciganliji u Beogradu, održano je Prvenstvo Srbije u veslanju, gde su veslačice i veslači crno-belih u četrdeset finalnih trka osvojili trideset medalja i tako odbranili još jednu titulu državnog prvaka u nizu koji traje preko tri decenije.

- Čestitam našim veslačicama i veslačima na borbenosti u osvajanju još jedne titule prvaka Srbije. U ova dva dana takmičenja pokazali smo zašto smo najbolji klub u zemlji. Predvođeni našom predstavnicom na Olimpijskim igrama 2024 Jovanom Arsić i našim najboljim seniorima učesnicima nedavno završenog svetskog prvenstva Milošem Vasićem, Martinom Mačkovićem i Nikolajem Pimenovim, koji su nesebično vodili i bodrili mlađe veslače da u fer borbi pokažu sve ono što su cele sezone trenirali, dokaz je da mi u Partizanu funkcionišemo kao jedan tim. Čestitke idu i svim klubovima koji su u jednom od najmasovnijih prvenstava gde je učestvovalo čak 600 takmičara u 350 posada, pokazali da je veslanje na dobrom putu i da ne mora da brine za budućnost - naglasio je trener kluba Nikola Stojić.

Predsednik veslačkog kluba Partizan Ivan Brajtigam zajedno sa upravom kluba svim trenerima je nakon velikog uspeha veslačicama i veslačima čestitao na osvojenim medaljama.

(Telegraf.rs)

Video: Kako izgleda trening na Adi veslačice Jovane Arsić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA