≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnji reprezentativac Srbije karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji: "I mene je ovo iznenadilo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne znam, nekako sam uzbuđen"

  • 0
petar nenadić Foto: MN Press

Nekadašnji reprezentativac Srbije u rukometu, Petar Nenadić, karijeru će nastaviti u ligi Saudijske Arabije pošto je potpisao ugovor sa tamošnjim klubom Al Halidžu.

Ovaj 37-godišnji rukometaš inkasiraće vrtoglavih 600.000 evra.

- Pravo da vam kažem i mene je sve ovo iznenadilo. s obzirom na to da sam 20 godina proveo u evropskom rukometu Kada se završila sezona sa Parizom i fajnal for, bilo mi je potrebno da se dobro oporavim od svega. Iskreno, prijalo mi je celo leto bez rukometa. I onda se, tako, desilo da uđem u neke pregovore, u neke projekte i deluje mi da će ovo sa rukometom u Saudijskoj Arabiji ići sve kao što ide u fudbalu. Dugo su trajali pregovori, ali na kraju smo se super našli - započeo je Nenadić.

Izvanrednog rukometaša čeka potpuno novi život na Bliskom istoku, zbog čega je jako uzbuđen.

- Ne znam, nekako sam uzbuđen, čeka me neki novi svet, novi život, novi projekat… Mislim da će to kroz koju godinu krenuti u smeru fudbala ako već i nije krenulo, a da ću ja biti pionir toga. Iskreno, uzbuđen sam i videćemo, baš onako zanimljiva priča - nastavio je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Doskorašnji bek PSŽ-a pojačava tim koji je šampion države i koji se ove sezone takmiči u Aziskoj ligi šampiona.

- Što se tiče kluba, u pitanju je šampion Saudijske Arabije koji će igrati Golden Glob i Azijsku Ligu šampiona tako da ima takmičenja i to je to za sada. Tek kada dođem tamo biće više detalja o svemu - završio je Petar Nenadić.

Podsetimo, Nenadić je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, da bi kasnije sa uspehom igrao u velikanima poput barselone, Segeda, PSŽ-a.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA