Vreme čitanja: oko 2 min.

Majka pretučene supruge hrvatskog rukometaša: "Pretio je da će ubiti nju i bebu, ne smemo da izađemo iz kuće"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Buntićevo puštanje na slobodu izazvalo je strah u porodici njegove supruge koja ga je prijavila za nasilje u porodici

  • 0
Denis Buntić Foto: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

Čuveni hrvatski rukometaš Denis Buntić nedavno je dospeo u žižu javnosti zbog nasilja u porodici, jer je prijavljen od strane supruge Klare, koja ga je prijavila u policiji nakon što je primljena u bolnicu usled povreda koje joj je navodno zadao rukometaš.

Sam Buntić je uhapšen, ali je posle 48 sati pušten na slobodu, a Klara i čitava njena porodica sada strahuju od eventualne odmazde Buntića.

Prvo je sama supruga rukometaša izašla u javnost i dala intervju sa užasnim detaljima, gde je otkrila da je Buntić tukao i dan pre krštenja njihovog deteta, i to dok je držao dete u rukama, a sada je i njena majka Ljubica Jurič ispričala medijima šta sve trpi njena ćerka.

Ona je istakla u razgovoru za Index.hr da je sada sve strah Buntićevog ponovnog napada, kako njenu ćerku modrice sve više bole, a naglasila je i da njegova porodica zna za njegovo agresivno ponašanje i da tuče ženu, ali da su to sve zataškavali.

- Totalno smo bespomoćni, niti jedemo niti pijemo, a kako ćemo dalje završiti, ja stvarno ne znam. I ranije smo znali da je agresivan, ali nismo znali da je spreman da je ubije. Tukao ju je redovno. Njegova porodica sve je to znala i prikrivala.

- Svaki joj je dan sada sve teži, sve je više boli telo, puna je modrica i iscrpljena, a i mi s njom zajedno. Više se ni ne prepoznajemo. Ne znam jesam li popila lek ili ne. Bez obzira na to što nam je policija rekla da nas obilaze 24 sata, ja sam vezana za kuću, nisam sigurna.

- Bojimo se da izađemo iz kuće. Ako je on bio u stanju pred malom bebom da puca u kući i pretio da će ubiti bebu, kako ne bi bio spreman i sada da dođe? On je sada još gori. Nas štiti javnost, a zakon nas ništa nije zaštitio - kazala nam je Ljubica Jurič za Index.hr.

(Telegraf.rs)

Video: Zagrmelo iz svlačionice srpskih juniora: Ko da mi otme iz moje duše Kosovo! Slavi se polufinale SP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA