Vreme čitanja: oko 1 min.

Kolaković posle poraza od Turske: "Ovo niko nije očekivao..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Falilo je energije...

  • 3
Igor Kolaković Foto: MN PRess

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od Turske sa 3:1, na startu kvalifikacija za Olimpijske igre, a utiske nakon poraza izneo je i selektor naše ekipe Igor Kolaković.

Težak poraz za nas na otvaranju kvalifikacija. Uopšte nije delovalo da ćemo ovako važan meč protiv Turske odigrati u kontraritmu - počeo je Kolaković za sajt OSS.

Falilo je energije...

–Nedostajalo je svega, pa čak i naše prepoznatljive energije. Ušli smo veoma mlako u sve ovo, u prvom setu smo propustili nekoliko šansi za kontranapad. Mislili smo da smo se vratili u drugom periodu, ali to je bio samo privid. Turci su igrali veoma dobro“.

Niko u timu nije očekivao ovakvo izdanje...

–Mi u elementu servisa nismo uradili gotovo ništa, na prijemu smo bili vrlo uzdržani da to bude najbolje moguće. Kao plod svega toga došle su greške koje smo pravili naročito u napadu. Mnogo mi je žao što smo ovako počeli. Mislim da niko od nas nije očekivao – ne zbog poraza, nego zbog načina na koji smo igrali. Jednostavno, neka naša upornost nije došla do izražaja. Iako smo želeli i borili se, bili smo za razliku od Turaka mnogo neprecizni - zaključio je Kolaković.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Ognjenović za Telegraf: Turska je napravila uspešan sistem i to im se isplatilo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Možda

    30. septembar 2023 | 11:57

    jedino ti nisi očekivao.

  • zoran

    30. septembar 2023 | 11:59

    Zalosno je da samo mladi Kujundzic gine za reprezentaciju a da ostale nije briga... Sta znaci selektoru da zove onog Todorovića kao prvog dizača? Jovović je bio mnogo bolji, a i Batak je bolji od njega... Sve u svemu, ništa od Pariza

  • Rade

    30. septembar 2023 | 15:17

    Kolaković je dovodio u pitanje stručnost Nikole Grbića a on osvoji svetsko prvenstvo. Očito je da još nije dorastao da ocenjuje druge jer sam Kolaković nema prelaznu ocenu. 📞👍📞🤙📞👎📞

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA