≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Saldanja otišao u moreplovce: Otkrivamo otkud špic Partizana u školi jedrenja sa velikim Novakovim prijateljem

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tokom jesenjeg kursa Srpske škole jedrenja počasni gosti bili su Brazilci

  • 0
Mateuš Saldanja Foto: serbiansailingschool

Interesantna fotografija pojavila se na Instagramu, gde je na stranici Srpske škole jedrenja, gde su na brodu kao specijalne goste imali fudbalera Partizana Mateuša Saldanju, kao i majstora kapoere, Marsela Santosa Pulmaa, koji inače podučava Đokovića ovoj borilačkoj veštini.

Povodom ove fotografije, pozvali smo Vladimira Švaba, koji drži školu jedrenja i pitali smo ga otkud napadač Partizana tu.

- On je drugarski došao. Pulmao i ja smo dobri drugari, a Saldanja i Pulmao se znaju, pa je zbog njega došao. Bio je tu, sve je prošlo super, jedrio je i odlično se pokazao, nema šta, vidi se da je pravi sportista.

Pošto je Pulmao lični trener Novaka Đokovića za kapoeru, a poznato je da voli da se oproba u različitim sportovima, pitali smo Švaba da li je moguće da jednog dana vidimo i Novaka na brodu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Serbian Sailing School (@serbiansailingschool)

- Nadamo se, kada završi sa svojim obavezama sa tenisom, voleli bismo da ga vidimo. Koliko je talentovan u svemu što radi, verujem da bi se i ovde odlično pokazao - rekao je naš sagovornik.

Interesovalo nas je i da našim čitaocima dodatno približi jedrenje i kako izgleda škola jedrenja.

- Imamo školu jedrenja, jedna je na Savi, gde je više za početnike, a imamo drugu i na moru, gde možete da naučite ozbiljnije da jedrite i da polažete za skipera.

Sam Vladimir je reprezentativac Srbije u jedrenju, a srećan je što dolaze talentovane mlade nade, koje predstavljaju veliki potencijal i nada se da ćemo uskoro imati predstavnike i na Olimpijskim igrama u ovom sportu.

- Pokušavamo godinama, a sada imamo dosta mladih koji su velika budućnosti i od kojih možemo da očekujemo da ih vidimo na Olimpijskim igrama jednog dana. Nikola Banjac, koji ima 20 godina u muškoj konkurenciji i Aleksandra Vujošević koja ima 18 godina. Ja sam već na zalasku karijere - našalio se naš sagovornik na kraju.

(Telegraf.rs)

Video: Magija Saldanje, u stilu Nejmara izbacio svoje čuvare: Menig potom promašio zicer protiv Napretka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA