≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tejlor Svift gleda, Kanzas i Kelsi pobeđuju: Šampion ima svoju taliju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tajt end je posebno motivisan u poslednje vreme, uprkos problemima sa povredom

  • 0
Tejlor Svift i Dona Kelsi Foto: Tanjug / AP

Od kada se prvi put pojavila na utakmici Kanzas Siti Čifsa oni nižu samo pobede. Deluje da je talična i svom momku Trevisu Kelsiju i čitavom timu, a ono što je sigurno jeste da vrlo često privuče i veću pažnju od samog meča.

Poznata pop zvezda Tejlor Svift je ponovo bila prisutna na susretu aktuelnog šampiona NFL-a u društvu Done Kelsi, majke jednog od najboljih ofanzivaca lige, ovog puta na "Erouvhedu" i ekipa je upisala poprilično laganu pobedu nad Denver Bronkosima 19:8.

I pored toga treba konstatovati da tim nije odigrao najbolju partiju protiv jednog od najgorih klubova u ligi, ali je trijumf ono što će se pamtiti.

Razlika je napravljena već u prvom poluvremenu zahvaljujući jednom tačdaun dodavanju i fild golovima Harisona Batkera (13:0). Gosti su poraz ublažili u nastavku.

Patrik Mahoums je odigrao solidan meč sa prebačenih 303 jardi (30/40 pasova) uz po jedan tačdaun i intersepšn. Vilson je na drugoj strani imao poraznih 95 bačenih jardi.

Trevis Kelsi je briljirao naočigled svoje devojke Tejlor pošto je uhvatio devet lopti za ukupno 124 jardi.

Kanzas posle ovog susreta ima skor 5-1, dok je Denver na 1-5.

(Telegraf.rs)

Video: Tom Brejdi otišao u penziju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA