Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne sme da bude bilo kakvog opuštanja": Novi Beograd dočekuje Proleter i nada se novoj pobedi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vaterpolisti iz glavnog grada favoriti su na ovom meču

  • 0
Živko Gocić, trener VK Novi Beograd Foto: MN Press / Marko Metlaš

Vaterpolisti Novog Beograda u trećem kolu Superlige Srbije na bazenu sportskog centra "11. April" u subotu od 19 časova i 45 minuta dočekuju ekipu Proletera, a pomoćni trener Novobeograđana Đorđe Filipović ističe da ne sme biti nikakvog opuštanja.

Ekipa trenera Živka Gocića u prethodna dva kola Superlige Srbije zabeležila je dve ubedljive pobede protiv Partizana i Starog grada, a i u duelu sa Proleterom Novobeograđani nose epitet velikog favorita.

- U samo četiri dana odigraćemo dve utakmice. Jednu u domaćem prvenstvu protiv Proletera, a drugu u Ligi šampiona protiv španskog Sabadelja i za to moramo da budemo spremni - rekao je Filipović, pomoćni trener u stručnom štabu Novog Beograda.

Filipović dodaje da ekipa mora da zadrži visoki nivo ozbiljnosti.

- Nema sumnje da imamo veliku prednost u kvalitetu u odnosu na ekipu iz Zrenjanina, ali da bismo to potvrdili i u bazenu neophodno je da zadržimo visok nivo ozbiljnosti i koncentracije. Ne smemo da dozvolimo da dođe do bilo kakvog opuštanja, i uveren sam da do toga neće doći. Očekujem da ćemo pružiti dobru igru i da ćemo zabeležiti novu pobedu, a da ćemo meč iskoristiti na najbolji mogući način za pripremu predstojećeg duela sa Sabadeljom - zaključio je Filipović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Vaterpolisti NBGD u sjajnom ambijentu otvorenog "11. aprila" pobedili Špandau

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA