Vreme čitanja: oko 1 min.

Kapiten ženske rukometne reprezentacije posle nesrećnog remija sa Turskom: "Nismo igrale sjajno"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sanja Radosavljević kaže da je ipak ponosna na svoje saigračice

  • 0
Sanja Radosavljević Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Kapiten ženske reprezentacije Srbije, Sanja Radosavljević izjavila je večeras u Ankari da njen tim nije igrao sjajno protiv Turske, ali je dodala da je ponosna na sve rukometašice.

Rukometašice Srbije i Turske odigrale su u Ankari 29:29 u meču drugog kola Šeste grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje je na programu naredne godine.

- Dobra EHF nedelja iza nas, jedna pobeda i jedan remi. Nismo sjajno igrale danas, ali sam ponosna na sve devojke, naročito mlađe igračice kojima su ovo bili prvi veliki izazovi na seniorskoj sceni. Nadam se da će ovo biti dobra lekcija za budućnost, a naročito za naredni susret sa Turskom. Radićemo na tome da poboljšamo sve segmente svoje igre, da se uigramo za SP. Mlada smo ekipa i verujem da ćemo kroz ovakve utakmice rasti i uigravati se za velike izazove u budunosti - izjavila je Sanja Radosavljević, prenosi zvanični sajt RSS.

Mlada srpska rukometašica Emilija Lazić je istakla da je zahvalna na novim iskustvima i lekcijama.

- Dobra utakmica iza nas, čestitam devojkama na osvojenom bodu. Zaista važan bod u gostima. Dobra je bila cela nedelja, naročito za nas mlađe koje smo prvi put u seniorskom sastavu. Stekle smo nova iskustva, osetile kako je igrati na najvišem nivou, pa i naučile neke lekcije. Imale smo svoje šanse za pobedu, nažalost ih nismo iskoristile, ali je ovo pravi uvod za ono što nas očekuje, a to je SP - rekla je Emilija Lazić.

Prvo mesto na tabeli drži Crna Gora sa četiri boda, dok je Srbija druga sa tri. Turska je treća sa jednim bodom, dok je Bugarska poslednja bez bodova.

Srbija će u narednom kolu, koje je na programu 28. februara 2024. godine, na svom terenu dočekati Crnu Goru.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Zagrmelo iz svlačionice srpskih juniora: Ko da mi otme iz moje duše Kosovo! Slavi se polufinale SP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA