Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanojević: "Zvezda je i ove godine zadržala kostur tima"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naveo je i da su crveno-beli podigli svoju formu

  • 0
VK Šabac Foto: MNPress

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca će u okviru 4. kola Superlige Srbije gostovati ekipi Crvene zvezde, a pred ovu utakmicu scoja očekivanja izneo je i golman gostiju, Nemanja Stanojević.

On je istakao da njegova ekipa izlazak iz krize mora da traži na jakim utakmicama, te da je Zvezda idealna prilika za to.

- Zvezda je i ove godine zadržala kostur tima iz prethodnih nekoliko sezona. Igraju dugo zajedno, neguju svoj sistem i veoma su opasni, pogotovo na domaćem bazenu. Uz to, doveli su par pojačanja, koja su se dobro uklopila u taj sistem, pa je pred nama izuzetno težak izazov - započeo je vaterpolista Radničkog na konferenciji za medije.

Kragujevčani su daleko od pripremne forme, dok su crveno-beli u seriji dobrih rezultata.

- Nalazimo se u rezultatskoj krizi i samo kroz dobru igru u ovakvim mečevima možemo da izađemo iz nje. Moramo da ponovimo igre sa turnira u Kragujevcu i da još više podignemo nivo u odnosu na te mečeve, kako bismo parirali Zvezdi. Posle turnira u Rijeci smo počeli sa teškim i napornim radom i nazirem izlazak iz krize i povratak na pobednički kolosek - završio je Stanojević.

Pomenuti duel na programu je večeras od 20 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Janković: Trebaće malo vremena da shvatimo šta smo uradili u Zagrebu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA