≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Melisa Vargas otkrila zašto je izabrala Tursku, a ne za Srbiju: "Bila sam u Beogradu, zvali su prvi, ali..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kubanka je iznela svoju verziju priče

  • 5
Melisa Vargas Foto: KRISTOF VAN ACCOM / Belga Press / Profimedia

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je nedavno ostala bez zlatne medalje na Evropskom prvenstvu, a najzaslužnija za to što je titula završila u rukama Turske bila je Kubanka Melisa Vargas.

Ona je bila najbolji akter finala i bila je često nerešiva enigma za odbojkašice Srbije, a poznato je i da je malo nedostajalo da ona obuče upravo dres naše reprezentacije.

Sada je i javno progovorila o tome i otkrila da je Srpski odbojkaški savez prvi zvao, ali da je Turska na kraju bila konkretnija i uspela da je angažuje.

Ona je u jednom navratu trenirala individualno u Beogradu dok je čekala da dobije pasoš. Tada je Srbija pokušala da je pridobije u svoje jato, a verzija Vargasove je da je proces bio prespor nakon reakcije našeg Saveza, dok su Turci sve mnogo brže izveli.

- Želela sam da budem deo jake reprezentacije kako bi mogla da igram na velikim međunarodnim turnirima. Uvek mi je bio san da igram na njima. Prvo mi je prišao Odbojkaški savez Srbije, ali se proces presporo odvijao i nije ispraćen profesionalno. Tako da, kako je vreme prolazilo, izabrala sam Tursku, jer sam tamo jedno vreme i igrala. Savez Turske je brzo završio svu potrebnu dokumentaciju i zahvalna sam na tome - rekla je Vargasova.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Ognjenović za Telegraf: Turska je napravila uspešan sistem i to im se isplatilo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILOJKO

    24. oktobar 2023 | 16:49

    A da je neka crnogorka tražila pasoš to bi se završilo za jedno pre podne......

  • 😷😷😷😷😷

    24. oktobar 2023 | 15:28

    Opsta poznata administracija kod nas po brzini. Za neke stvari im treba citava vecnost da se resi, a desava se da nikad i ne rese!

  • Vxvv

    24. oktobar 2023 | 18:29

    Reci lepo turci dali više para kakva administracija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA