≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NFL noć za zaborav: Rejvensi slavili, dve zvezde doživele povrede!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Baltimor je lider na AFC Severu, ali svi su zabrinuti u ovom momentu

  • 0
Lamar Džekson Foto: Tanjug / AP

Jedanaesta NFL nedelja započeta je derbi utakmicom divizije AFC Sever i ogromnom pobedom Baltimor Rejvensa protiv Sinsinati Bengalsa 34:20.

Rezultat meča je ipak otišao u drugi plan, i pored velikog uticaja koji će on ostaviti na poredak pred završnih nekoliko kola. Ono što je bilo ključno za ishod bila je najpre povreda prvog kvoterbeka poraženog tima.

Džo Burou je uganuo zglob ruke u drugoj deonici kada se meč lomio, a od tog momenta duel je u potpunosti otišao na strani domaćina.

Upravo je do poluvremena Lamar Džekson sa dva tačdaun pasa možda i obezbedio trijumf, što je kasnije i potvrđeno, ali se ubrzo i sam povredio. Međutim on je takođe morao van igre do kraja susreta zbog ozbiljne povrede skočnog zgloba i pitanje je kada će opet biti spreman da igra.

Lamar je meč završio sa 264 prebačenih jardi za dva pomenuta tačdauna, ali je i tri puta sekovan. Gus Edvards je trčanjem osvojio 62 jardi i dva puta poentirao na najvredniji način, dok je Odel Bekam Džunior primio pasove za 116 jardi.

Sa druge strane izostanak Džoa Buroa nije uspeo na pravi način da pokrije Džejk Brauning.

Baltimor posle ove runde ima skor 8-3 i ostaće lider na AFC Severu, ispred Klivlenda i Pitsburga koji imaju po 6-3, dok je Sinsinati poslednji sa 5-5.

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Video: Susret najvećih: Kristijano Ronaldo i Tom Brejdi oči i oči

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA