Vreme čitanja: oko 1 min.

Gde se nalazi srpski vaterpolo? Nakon godina dominacije desilo se nezamislivo: Vreme je da se trgnemo!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vujasinoić za "Total Vaterpolo": Trenutno nema srpskih igrača u top 5 najboljih na svetu

  • 7
Vladimir Vujasinović Foto: MN Press

Legenda srpskog vaterpola Vladimir Vujasinović dao je intervju za "Total Vaterpolo", gde nije svrstao nijednog srpskog asa u top 5 najboljih. Zelenki mu je favorit.

Ono što je do pre neku godinu bilo nezamislivo, sada je realnost. Veoma zapanjujuća situacija na uglednoj stranici "Total Vaterpolo" gde se neće posle dosta godina naći nijedan srpski vaterpolista u top pet najboljih na svetu od strane vaterpolo stručnjaka.

Pojedine bodove su dobili braća Rašovići, ali nakon bivšeg selektora naše reprezentacije Dejana Udovičića koji nije dao nijedan bod domaćim vaterpolistima, ni strateg Vuljagmenija nije pružio podršku srpskim vaterpolistima.

Po Vujasinoviću najbolji je Mađar Gergo Zalanki. Drugi je Crnogorac Aleksandar Ivović, treći Grk Aleksandros Papanastasiju, četvrti Španac Alvaro Granados, a peti Mađar Soma Vogel.

(Telegraf.rs)

Video: Vlada Vujasinović novi trener VK Novi Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makiš

    21. novembar 2023 | 15:44

    To što ste tražili to ste i dobili.Zatvorili ste instituciju i sad plačete.To je samo početak kraha Srbskog sporta.Žal9sno ali istinito.

  • GG

    21. novembar 2023 | 14:47

    Dolazi na naplatu uništavanje VK Partizan.Sramotan je odnos države prema najvećem klubu na svetu.Partizan je dao najveći broj igrača ne samo kod nas , vrću svetu koji su osvajali medalje na evropskim, svetakim prvenstvima i olimpijadi.

  • Miki

    21. novembar 2023 | 16:51

    Savez su preuzele neznalice i losi ljudi i svo zlo dolazi od glave kao i u fudbalu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA