≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Americi uhapšen hokejaš srpskog porekla: Žena ga prijavila zbog navodnog nasilja u porodici, saslušan u sudu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan Lučić priveden je od strane policije

  • 3
Milan Lučić Foto: Instagram / Milan Lučić

Poznati kanadski hokejaš koji ima srpsko poreklo Milan Lučić uhapšen je u Bostonu gde od prošlog leta igra za Bruinse po prijavi njegove žene zbog navodnog nasilja u porodici, prenose američki mediji.

Policija ga je privela posle incidenta koji se dogodio u subotu ujutru, a on se nekoliko dana kasnije pojavio na sudu kako bi bio saslušan zbog slučaja.

Pušten je na slobodu, ali moraće da se pojavi na sudu ponovo 19. januara kada će pred njim biti sve optužbe za fizički napad.

Po navodima medija, Lučić je fizički napao ženu koja je obavestila policiju. Američki mediji isto tako tvrde da je on u tom momentu bio u alkhokolisanom stanju, što su novinarima na licu mesta ispričali i prisutni svedoci.

U klubu se za sada nisu bavili detaljima, ali su potvrdili da su u kontaktu sa porodicom kako bi pomogli odbranu Milana Lučića pred sudom. Ni trener Džim Montgomeri nije hteo da daje više komentara osim toga da će se Bruinsi za sada fokusirati na naredni meč koji je pred njima.

On je 2006. godine bio izabran kao 50. pik na draftu, odigrao je više od 1.000 utakmica u NHL-u, a sa ekipom Bostona je pre 12 godina osvojio Stenli kup. Kao deo reprezentacije Kanade je 2023. godine osvojio Svetsko prvenstvo.

Oboje njegovih roditelja su Srbi. Otac Dobrivoje je otišao u Kanadu sa 27 godina, a majka Snežana je tamo od svoje druge godine.

(Telegraf.rs)

Video: Milan Lučić odveo Kanadu do titule prvaka sveta: Ludo radovanje Srbina u svlačionici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA