Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor rukometašica Srbije ponosan na devojke: "Opet ova isključenja koja smo imali u drugom poluvremenu..."

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Moram da budem zadovoljan sa ovih 45 minuta utakmice"

  • 0
Uroš Bregar, rukometašice Srbije Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Ženska rukometna reprezentacija Srbije doživela je poraz na početku Svetskog prvenstva od Danske 25:21 uprkos sjajnom utisku koji je ostavljen.

Imao je naš tim većim delom meča i prednost i egal, međutim u poslednjih desetak minuta domaćin je pokazao kvalitet i ipak prelomio susret.

Nakon meča svoje utiske je izneo selektor Srbije Uroš Bregar, koji je podržao devojke uz dodatak da su isključenja bila presudna.

- Pa dobrom imali smo utakmicu u svojim rukama 45 minuta. Opet ova isključenja koja smo imali u drugom poluvremenu, igrali smo deset minuta sa igračem manje, mislim da je to bio najveći problem. Opet želeo sam samo da ne pravimo takve faulove za penal i dva minuta, a to se desilo. Na kraju oni imaju veliki kvalitet. Ponosan sam da smo se držali plana koji smo spremili i moram da budem zadovoljan sa ovih 45 minuta utakmice - rekao je Bregar.

Drugi meč na šampionatu Srbija igra u nedelju protiv Rumunije, koja je prethodno razbila Čile. Prolaz dalje iz grupe obezbediće tri najbolja tima.

(Telegraf.rs)

Video: Lavko: Uvek je teško igrati protiv domaćina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA