Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda se bori za Kup Evrope: Od Lige šampiona su se oprostili, ali, pred navijačima se bore za nešto drugo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslednje revijalno kolo u Ligi šampiona za Zvezdu

  • 0
Ivan Basara, VK Crvena zvezda Foto: MNPress

Vaterpolisti Crvene zvezde ugostiće ekipu Jadrana iz Herceg Novog u okviru petog kola vaterpolo Lige šampiona, utakmica će se odigrati na beogradskom bazenu "SC Milan Gale Muškatirović" sa početkom od 20:00 sati.

Crveno-beli će odigrati meč koji možda nema rezultatski značaj za Ligu šampiona, ali, ima za nešto drugo. To je "LEN Kup Evrope", drugo po snazi takmičenje u evropskom vaterpolu, pošto trenutno oba tima dele treće mesto.

Naime, prva dva mesta u grupi Lige šampiona vode u nokaut fazu ovog takmičenja, dok treće vodi u Kup Evrope, za šta Zvezda ima šansu trenutno.

Zvezda je gostovanje u Herceg Novom završila sa porazom nakon serije penala sa ezultatom od 21:20, te sada imaju priliku za revanš pred svojim navijačima, što bi trebalo da im bude motiv više za Kup Evrope..

Ferencvaroš je ekipa koja je jedina koja nema poraz u grupi C, a na drugom mestu nalazi se Jadran iz Splita, koji je pri skoru od 3-2, čime je obezbedio prolazak u narednu fazu takmičenja bez obzira na rezultate poslednjeg kola.

(Telegraf.rs N.M.)

Video: Trener napadnutih vaterpolista o incidentu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA