≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zavirite u bazu Srbije u Nemačkoj: Sve puca od luksuza, odavde će Piksi i Orlovi "napasti" istorijski EURO

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaleri Srbije će boraviti u istom hotelu gde su boravili i igrači Bajern Minhena i Borusije Dortmund

  • 3
Hotel Maximilian's, Augsburg, Srbija reprezentacija Foto: booking.com, STEFAN PUCHNER / AFP / Profimedia, Tanjug/AP, MN press/nn

Posle više od 20 godina Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo. Kako je žreb za grupnu fazu poslao Orlove u grupu C sa Engleskom, Slovenijom i Danskom, FSS se "bacio na posao" i odabra bazu u južnom delu Nemačke. A ako se "po jutru dan poznaje" mesto gde će boraviti fudbaleri Srbije je "na nivou". 

U skladu sa zahtevima selektora Dragana Stojkovića i njegovog stručnog štaba doneta je odluka da naš najbolji nacionalni tim tokom predstojećeg šampionata Evrope bude lociran u Augzbugu u hotelu „Maximilian’s“ sa korišćenjem trening centra „Rosenaustadion“.

Hotel „Maximilian’s“ je kategorisan sa pet zvezdica i pruža idealne uslove za smeštaj sportskih ekipa. U njemu su odsedali reprezentacija Nemačke i klubovi poput Bajern Minhena i Borusije Dortmund. Po svemu sudeći, vrlo se vodilo računa da smeštaj, kao i uslovi u trening centru budu u skladu sa najvišim profesionalnim standardima.

Do tog meča naš najbolji tim imaće četiri provere, po dve u martu i junu.

Da podsetimo, Orlovi dva od tri meča u grupnoj fazi igraju u Minhenu. Sasvim dovoljno za odluku da baza bude u južnoj Nemačkoj. Kako je najavljeno iz Fudbalskog saveza Srbije, u skladu sa regulativom UEFA reprezentacija Srbije će u Nemačku doputovati pet dana uoči odigravanja prve utakmice.

Takođe, Fudbalski savez Srbije će u narednim danima obavestiti javnost o datumima odigravanja prijateljskih utakmica i imenima protivnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • drug

    5. decembar 2023 | 22:05

    Samo da snajke ne krenu sa njima…

  • Siniša

    6. decembar 2023 | 04:51

    Gubimo sve tri utakmice glatko 🙄

  • Ratko

    9. decembar 2023 | 09:23

    Daj da to zavrsimo pa da gledamoo fudbal na miru.jok treba da igraju danam jedu dusu ko protiv bugara.stose tice smestaja tusu prvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA