Vreme čitanja: oko 1 min.

Vaterpolisti Novog Beograda naplatili dug Sabadelju za četvrtfinale LŠ: Savršena jesen za Gocićev tim

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski šampion plasirao se u četvrtfnale Lige šampiona

  • 0
VK Novi Beograd Foto: VK Novi Beograd

Pobedom nad Sabadeljom u poslednjem kolu Lige šampiona, rezultatom 11:7 vaterpolist Novog Beogarda završili su grupnu fazu kao prvoplasirani i tako obezbedili proolazak u četvrtfinale.

Teško da je prvi deo sezone mogao da bude bolji za Novi Beograd. Skoro pa savršen. Jedina mrlja i jedini poraz je poraz od Sabadelja u glavnom gradu Srbije, no on nimalo nije uticao na ekipu iskusnog Živka Gocića.

Srpski šampion nije ostao dužan španskom klubu, sada dugova i neraščišćenih računa nema. Sve je naplatio Novi Beograd pobedom u Španiji.

Pobedom u poslednjem kolu je vaterpolisti Živka Gocića učvrstili su prvu poziciju u grupi A.Sabadelj je na svojoj koži osetio šta je sve u stanju da uradi Angelos Vlahopulos i u kakvoj formi se nalazi. Šetao se grčki as po čitavom bazenu, tresao mrežu iz različitih pozicija. Definitivno je u završnici prvog dela sezone alfa i omega novobeogradskog kluba, a njegove briljantne igre zasigurno raduju i selektora Teodorosa Vlahosa.

Veliku slobodu imali su kapiten Filip Filipović, Nikola Lukić, Alvaro Granados… Svi igrči Gocićeve ekipe doprineli su u sjajnoj pobedi, puni samopuzdanja ulaze u drugu fazu najelitnijeg vaterpolo takmičenja u Evropi.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs N.M.)

Video: Gocić objasnio zašto je Dušan Mandić izbačen iz tima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA