Vreme čitanja: oko 2 min.

"Mana mu je što ne navija za Partizan"! Dvojnik otkrio Vučićeve nedostatke, on uzvratio: Neću da menjam klub

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vučić je po drugi put u emisiji "Ami G Show"

  • 53
Vučić kod Amidžića Printskrin: TV Pink

Dalibora Golubovića, imitatora predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, pitali su u emisiji "Amidži šou" da navede dve njegove mane ili da, u suprotnom, uradi deset sklekova. A on je naveo ovo: "Mana mu je što ne navija za Partizan" - rekao je on, a poznato je da je Vučić "zakleti Delija".

"Navijam za Zvezdu. Mnogi su mi zamerali to na različite načine, tako sam odrastao, time se ponosim, to što navijam za Zvezdu neću da menjam nikada, mislim da sam za Partizan učinio više nego svi prethodni predsednici zajedno što se podrške i pomoći tiče i za Zvezdu naravno", navodi Aleksandar Vučić na gostovanju u emisiji "Ami G Show". 

Sve je ovo bio odgovor na pitanje za njegovog imitatora Dalibora Golubovića koje je bilo "Šta su mane Aleksandra Vučića", na šta je on rekao "to što ne navija za Partizan".

- Ja sam odrastao na toj tribini, na tom stadionu, toga neću da se stidim, za sve ste velike ljude znali za koga navijaju, za Džona Mejdžora da navija za Čelsi, za Helmuta Kola za Kajzerslautern, to je valjda u ljudskoj iskrenosti "e ja navijam za fudbal", ma nemoj majke ti navijaš za fudbal, ja ne navijam za fudbal, nego da pobedi naša reprezentacija i tim za koji navijam.

A na pitanje za koga bi navijao kada bi igrali Janko Tipsarević i Novak Đoković. Vučić kaže da ne može da odgovori na to pitanje.

- Poznajem Novaka - kaže Vučić i navodi podatak:

- Svake godine uradimo veliko istraživanje, jednom godišnje navijači Zvezde, navijači Partizana, broj se menja u okviru 3, 4 procenta.

- Zvezda naravno ima više navijača 55,9, skoro 56 posto, a navijača Partizana ima 34 posto. Bilo je 53 prema 36 to se dodatno promenilo na Zvezdinu stranu. Mnogo je važno što je Partizan uspešan u košarci, mnogo važno za zemlju. da imamo dva kluba, da se svake nedelje čuje "Beograd", oba kluba kad organizuju utakmicu to je najbolja atmosfera u Evropi - rekao je predsednik Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Pristojna Srbija hoće da gleda u budućnost: Vučić se obratio u punoj Areni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    13. decembar 2023 | 00:01

    Hvala bogu sto ne navijas za Partizan.Molim te nemoj vise da nam pomazes,dok nisi dosao na vlast Partizan je u svim sportovima bio stabilan

  • Rola

    13. decembar 2023 | 05:13

    Ako naš predsednik kaže da navija za Zvezdu po meni to nije u redu jer on je predsednik svima i domaćin kuće to jest Srbije. Zamislite mene imam dva sina pa onda kažem ja volim jednog a i drugog ne mrzim pomognrm jednog sa 20 miliona a drugom dam 2 pa se hvalim kako ih jednako pomažem. Normalno da će se pobuniti ili pomaži isto ili ne pomaži što je ispravnije neka živi svako od svog rada a ne od oca to jest države i naroda.

  • Ljilja

    12. decembar 2023 | 23:57

    Svako navija za klub koji voli i to je apsolutno pravo svakog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA