Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan bez finala Kupa Srbije u odbojci! Vojvodina napravila veliki preokret i otišla u borbu za trofej

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Derbi meč u "Spensu" na kraju je ipak pripao Novosađanima

  • 0
OK Crvena zvezda - OK Partizan Foto: MNPress

Odbojkaši Vojvodine drugi su finalisti Kupa Srbije u odbojci, pošto su večeras u sasvim dobro popunjenoj dvorani "Spensa" uspeli da savladaju Partizan i u drugom meču, a nakon što su u prvom na gostovanju bili bolji u pet setova. Večeras isti epilog, ali posle dosta veće drame - 3:2 (25:16, 23:25, 20:25, 25:23, 15:13).

Delovalo je da smo jako blizu totalnog egala, jer je Vojvodina dobila prvi set u pet setova, a baš ka tome je hitao Partizan u Novom Sadu. U petom setu imao je prednost od 5:2 na samom početku, a onda se totalno ugasio.

Vojvodina je u tom periodu napravila seriju od 3:0, pa je od 5:7 stigla do 8:7 i zatim nastavila da diktira tempo ka pobedi. Pokušavao je Partizan da se primakne, jednom je to i uspeo, ali je bilo jasno da je sve gotovo posle nove serije kojom je domaćin otišao na 14:11.

Prethodno je Vojvodina dobila prvi set, Partizan naredna dva, a u četvrtom se tim iz Novog Sada ponovo pridigao i posle dosta kvalitetnije igre stigao do poravnanja, koje je potom pretvoreno i u pobedu.

Rival Vojvodine u finalu Kupa Srbije biće ekipa Mladog Radnika koja je u drugom polufinalu savladala Radnički i to na osnovu boljeg poen količnika, pošto su obe ekipe dobile po jedan meč sa po 3:0.

(Telegraf.rs)

Video: Maja Ognjenović za Telegraf: Turska je napravila uspešan sistem i to im se isplatilo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA