Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta sve možeš za 30 sekundi?

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za 100 dinara do nagradnog fonda od 500.000!

  • 2
Dobitnik na lotou,  bingo, pare, novac, evri, sreca, radost, zarada, dobitak Foto: Shutterstock

Simulazzija je za kratko vreme podigla veliku prašinu u kladilačkom svetu, a kako i ne bi kada svakodnevno svedočimo spektakularnim dobicima.

Simulazzija je inače nova igra u Mozzartu, gde imate mogućnost da simulirate utakmice iz realne ponude, i za svega 30 sekundi saznate da li je tiket dobitan. Jedan takav tiket imali smo prilike juče da vidimo, a naš igrač je na svega 20 dinara dobio preko 30.000 za manje od 30 sekundi. Uhvatio je sedam parova, a presudan je bio meč izraelskog prvenstva gde je Beitar savladao favorizovani Makabi i zaokružena je kvota 9,5.

Mozzart Foto: Promo

Ovakvi tiketi su postali svakodnevnica, pa nije nu čudo što je Simulazzija privukla veliki broj igrača, a Mozzart je rešio da nagradi sve poklonike ove igre takmičenjem sa nagradnim fondom od 500.000 u vidu bonusa za klađenje. Igraj Simulazziju svakog dana od 2. do 6. januara, sakupi što veći broj poena i uzmi deo nagradnog fonda. Pogodi bar jedan tiket sa minimalnom uplatom od 100 RSD i kvotom 2,50 ili većom i ulaziš u konkurenciju za dnevnu i globalnu nagradu. Pogledaj kompletna pravila na linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA