Vreme čitanja: oko 1 min.

MLB zvezda od 182 miliona uhapšena zbog sumnje na odnose sa maloletnicama

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Franko se nije javio tužiocu, policija ga nije našla na imanju, te je na kraju završio iza rešetaka

  • 0
Vander Franko Foto: AP/Tanjug

MLB zvezda Vander Franko, član Tampa Bej Rejsa, uhapšen je u ponedeljak usred istrage o navodima o neprikladnim odnosima sa maloletnim licima!

Franko (22) je priveden nakon tročasovnog intervjua sa tužiocima, a njegovo hapšenje usledilo je samo nekoliko dana nakon što se učesnik Ol stara 2023 nije pojavio na sastanku sa tužiocem Olgom Dinom Laverijas.

ESPN je javio da je policija posetila dve kuće u Frankovom rodnom gradu u Baniju, ali da se on nije nalazio na tim imanjima. Kako se navodi u izveštaju, on je uhapšen zbog nedolaska tužiocu i biće izveden pred sudiju u roku od 24 časa.

Franko je već duže vreme stavljen na administrativno odsustvo, a MLB je istražio njegove navodne veze sa maloletnim devojkama. Prema izveštaju ESPN-a, najmanje dve osobe su podnele tužbu protiv bejzbol igrača, a izvori su rekli da se trenutno vodi istraga zbog navodne veze sa trećom maloletnicom.

Inače, Franko je u novembru 2021. godine potpisao ugovor na 11 godina i zaradiće neverovatna 182 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA