≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sočna" osveta: Legendarna Italijanka "raspalila" loptu u glavu bivšeg selektora sa kojim je bila u sukobu

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostala je potpuno hladna

  • 0
Paola Egonu Foto: Rene Nijhuis / AFP / Profimedia

Legendarna italijanska odbojkašica Paola Egonunašla se u centru pažnje pošto je njen Vero Milan ubeldjivo slavio nad Itas Trentom koji predvodi Davide Macanti, čovekom sa kojim je došla u sukob tokom Evropskog prvenstva prošlog leta.

"Najsočniji" momenat meča, kako opisuju italijanski mediji, se dogodio tokom trećeg seta kada je udarac Paole Egonu direktno pogodio lice bivšeg selektora, sa kojim je bila u sukobu.

Odbojkašica je uspela da probije blok jednim od svojih snažnih udaraca, lopta je odbila od očajničkog pokušaja prijema jedne protivnice, da bi zatim pogodila lice Macantija. On je osetio udarac, ali je zatim pokazao palac svojoj igračici, dok je Egonu, bezizražajna, uzimala loptu kako bi servirala.

Da podsetimo, Italijanka je odustala od reprezentacije zbog rasizma, ali i selektora. Na društevnim mrežama se pojavio snimak, na kojem se čuje da govori:

- Ne razumete, ne razumete. Opet su me pitali da li sam ja Italijanka. Ovo je moj poslednji meč za državni tim.

Uz to, usledio je i sukob sa Macantijem, koji joj je oduzimao mesto startera, i žestoko kritikovao. Usledila je njegova smena, a ta promena na klupi reprezentacija značila je njen povratak u tim Azura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA