≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama u poslednjem kolu NFL sezone: Tampa i Grin Bej uhvatili vizu za plej-of, Tenesi surov protiv Džeksonvila

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teksansi profitirali!

  • 0
Hjuston Teksans - Indijanapolis Kolts Foto: Tanjug / Ap

Vikend za nama označio je i kraj ligaškog dela NFL sezone, a samim tim saznali smo koje ekipe su se plasirale u plej-of poslednjim vozom.

Standardno, snage su u poslednjoj rundi odmerile isključivo ekipe iz istih divitzija, pa je tako mnogo drame viđeno u AFC Jugu, gde je na kraju do prolaska u plej-of došao do ove sezone vrlo loš tim Hjuston Teksansa slavljem nad Indijanopolis Koltsima 23:19. To im ne bi značilo da su Džeksonvil Džaguarsi odradili posao protiv Tenesi Tajtansa, ali...

Na stadionu u Nešvilu Trevor Lorens nije uspeo da odradi svoj posao do kraja i sa 280 bačenih jardi i 2 bačena tačdauna imao je i 2 intersepšna, pa je makar malo radosti doživeo i domaćin u malom ovom meču.

U NFC Jugu Tampa Bej Bakanirsi su odradili svoj deo posla i sa 9:0 u vrlo tvrdom meču ipak nekako izvojevali mesto u doigravanju. To je razočaralo Nju Orleans Sejntse, koji su sa identičnim skorom posle razbijanaja Atlanta Falkonsa 48:17 ipak ostali kratkih rukava.

Sejntsi nisu imali sreće ni dok su čekali ostale rezultate, pošto su do vajld karda došli Grin Bej Pekersi u susretu sa Čikago Bersima 17:9.

Parovi plej-ofa koji počinje kroz nekoliko dana su poznati i možete ih videti u nastavku.

Cup tree provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Video: Tom Brejdi otišao u penziju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA