Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor Hrvatske: "Žao mi je što nismo uzeli bodove, mogli smo lakšim putem"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije zadovoljan učinkom svojih vaterpolista

  • 0
Vaterpolistkinje, vaterpolo lopta Foto: Andrea Staccioli/Insidefoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske ostala je poražena od strane Crne Gore i njih očekuje nešto teži put nego što bi bio slučaj pobedom.

Selektor Hrvata Ivica Tucak je upravo o tome pričao za medije nakon derbija za prvo mesto u grupi A.

- Žao mi je što nismo uzeli dva boda jer bi bio nešto lakši put. Imamo četiri slobodna dana, u četvrtfinalu smo što nam je bio glavni cilj, ostvarili smo ga, ali ostaje mali žal. Imali smo sve u svojim rukama. Ta brutalnost, nismo iskoristili svoje šanse i imamo za čime žaliti. Ali, ono pravo tek počinje. I da smo bili prvi, ponovo isti scenario. Ako želiš ići do kraja, nemamo šta da biramo. Gorak ukus, ali ne smemo tako razmišljati. Mogli smo da pobedimo, nismo, idemo dalje. Konačan cilj je u Zagrebu otići do kraja - rekao je Tucak.

Hrvate u četvrtfinalu, gde su se direktno plasirali čeka pobednik duela između Grčke i Holandije.

-Prvenstveni neki krupni cilj je time osiguran. Znamo da nas čeka težak protivnik, ali imamo četiri dana vremena za doći u Zagreb i adaptirati se. Čekaju nas još tri utakmice. Ne četiri nego tri, to je ono što je bitno - dodaje on.

Na kraju je komentarisao isključenje crnogorskog igrača na samom kraju.

- Ne mogu da verujem da ljudi to ne vide, da dvojica sudija sude i da tek nakon moje intervencije, gde ja moram glumiti ludaka, ne vide očigledan udarac u glavu. Nakon toga smo promašili peterac, nismo se odmah naplatili, a naravno da je odmah išlo isključenje na suprotnoj strani, nakon pet sekundi. Sami smo krivi, ali da je bilo svega, bilo je - zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Video: Vaterpolisti NBGD u sjajnom ambijentu otvorenog "11. aprila" pobedili Špandau

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA