Vreme čitanja: oko 1 min.

Rašović spreman za Mađare: "Imamo odličan mlad tim, mislim da će sve biti u redu"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spremna je naša reprezentacija

  • 0
Vaterpolo reprezentacija Srbije Foto: Jerko Grubisic / imago sportfotodienst / Profimedia

Vaterpolo reprezentacija Srbije pred sobom ima meč sa Mađarskom u okviru četvrtfinala Evropskog prvenstva u Hrvatskoj, dok je pred ovaj duel govorio i igrač naše selekcije, Strahinja Rašović, koji upravo nastupa za Vašaš, koji dolazi iz zemlje našeg narednog rivala.

Srbija i Mađarske će igrati u petak, 12. januara, s početkom od 15 časova u Zagrebu u četvrtfinalu kontinentalnog šampionata, dok će naša selekcija imati i priliku da slavi, pošto protivnik ne igra u najjačem  Selekcija Mađarske ne igra u najjačem sastavu na EP u Hrvatskoj.

- To je odličan mlad tim, ali i sa momcima koji su igrali i na ranijim takmičenjima. Počinjemo iz početka, a model je isti. Snažan pristup, koncentrisan bez stajanja, od početka do kraja - rekao je Rašović, prenosi zvanični sajt Vaterpolo saveza Srbije.

On je naveo da je svestan snage mađarskog tima.

- Pobedili su u jakoj grupi i sa ovim sastavom. Ponavljam da imaju kvalitet, igraju za Mađarsku i zna se šta ta zemlja predstavlja u istoriji vaterpola. Istakao bih centra Haraija, braću Vigvari, Nađija koji je vođa ekipe - dodao je on.

Rašović je istakao da je siguran da Srbija ima rešenje za mađarsku reprezentaciju.

- Siguran sam da imamo rešenje. Ovaj tim ima kvalitet, pokazao je to do sada. Verujem da ćemo uspeti da sve zamisli sprovedemo u delo i da će sve da bude u redu - naveo je Rašović, koji je član Vašaša.

(Telegraf.rs)

Video: Vaterpolisti NBGD u sjajnom ambijentu otvorenog "11. aprila" pobedili Špandau

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA