Vreme čitanja: oko 1 min.

Ono što je Đoković u tenisu, to je O'Saliven u snukeru: Roni pobedio svog najvećeg rivala za novu titulu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slavio je na Svetskom Gran priju u Lesteru

  • 0
Roni O Saliven Foto: Eurosport

Čuveni Roni O'Saliven pobednik je Svetskog Gran prija u snukeru održanog u Lesteru, pošto je u borbi za titulu napravio veliki preokret protiv Džuda Trampa i slavio sa 10:7.

Dvojica najboljih snuker igrača sastala su se u finalu sinoć, a iako je u nekom prethodnom periodu Tramp beležio nešto bolje rezultate, najveći Roni O'Saliven se ponovo vratio na pozornicu i pokazao da još ima "mesa" u sebi.

Tramp je bolje započeo i ovaj meč, pošto je poveo sa velikih 4:0, pa je delovalo da ide ka laganoj pobedi u finalu. Imao je nešto kasnije i prednost od 6:3, ali tada se potpuno zaustavio, pošto je do kraja uspeo da uzme samo jedam frejm.

Mada je sam istakao da više nije u onoj najboljoj formi, rezultati nekako demantuju O'Salivena, koji je tokom ove sezone uspeo da osvoji četiri od sedam turnira.

Za pobedu u Lesteru osvojio je 115.000 evra, a to mu je ukupno 41. rangirana titula u karijeri.

- Imam mnogo iskustva sada i osvojio sam dosta turnira. Naučio sam mnogo toga o igri i čini se da sam kompletniji igrač nego ikada tokom karijere - rekao je O'Saliven posle titule u Lesteru.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj i Stojković zaigrali stoni fudbal: Trener pobedio, pa imao i zanimljivu poruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA