Vreme čitanja: oko 1 min.

Šveđani besni na Makedonce: Momentalno uložen protest posle "sumnjivog" spektakularnog gola Prandija

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deluje da su arbitri iz Makedonije napravili ogroman propust

  • 5
Prandi, rukometna reprezentacija Francuske Foto: Tanjug.rs/AP

Rukometna reprezentacija Švedske ne može da se pomiri sa činjenicom da je primila pogodak u poslednjoj sekundi polufinalnog meča sa Francuskom na Evropskom prvenstvu, a što nas je odvelo u produžetak gde su Galski petlovi kasnije slavili - 34:30.

Pogodak Eloima Prandija bio je zaista spektakularan, ali i krajnje sumnjiv, pošto se retko kada dešava da igrač postigne gol iz deveterca.

Ponovljenim gledanjem snimka deluje da su sudije koje su delile pravdu na ovom meču, a koje dolaze iz Severne Makedonije, Slave Nikolov i Đorđi Načevski, napravile ogroman propust, jer je Prandi pomerao stajnu nogu prilikom gola, što nije dozvoljeno.

Šveđani su momentalno poslali protest Evropskoj rukometnoj federaciji (EHF), koji verovatno neće doneti ništa osim eventualne suspenzije pomenutog dvojca.

- Evropska rukometna federacija potvrđuje da je primila protest Švedske rukometne federacije posle polufinalnog Francuska - Švedska na Evropskom prvenstvu. Nadležni se bave ovom situacijom i sve odluke biće saopštene u najkraćem roku - napisali su iz Evropske rukometne federacije.

Pogledajte i pogodak koji je izazvao brojne kontroverze.

(Telegraf.rs)

Video: Majka u 50-toj, da moguće je! Legendarna srpska rukometašica Srbije poslala moćnu poruku!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    27. januar 2024 | 08:59

    Pomerio je samo desnu leva je na parketu sve vreme gol je regularan

  • Miki

    27. januar 2024 | 10:18

    Gol regularan!

  • Skåne

    27. januar 2024 | 18:20

    Imas loptu na 11 sekundi do kraja i gol prednosti i za vreme tajmauta prica gospodin kapiten kao ne smemo lako da izgubimo loptu i onda "veliki igrac" napravi korak vise kao neki balavi pocetnik,pa su im sada sudije krive 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA