≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od najmoćnijih ljudi američkog sporta se povukao posle optužbi za džinovski seks skandal

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vins Mekmehon je bio na čelu "TKO Grupe"

  • 0
Vins MekMahon Foto: Profimedia

Dva dana nakon što se u američkim medijima pojavila informacija da je šef poznate organizacije WWE posvećene američkom rvanju, Vins Mekmahon optužen za seksualno uznemiravanje što je izazvalo veliki seks skandal u SAD, on sam rešio je da se povuče.

Sve je izašlo u etar nakon što je Džanel Grant, bivša zaposlena u ovoj kompaniji odlučila da tuži Mekmahona. Ona je već primila 3.000.000 dolara u zamenu za potpisvianje sporazuma u ćutanju tokom 2022. godine, ali je odlučila da podnese i novu tužbu protiv Mekmahona, gazde WWE-a, ali i izvršnog direktora ove kompanije.

Mekmahon je ispatio samo prvu ratu od 1.000.000 dolara, da bi potom i prestao. Zbog toga je Grantova rešila da reaguje. Ona kaže da je imala modrice i krvarenje, a da je Mekmahon nad njom koristio seksualne igračke koje je nazivao po svojim rvačima, prenosi Dejli Mejl.

On sam je rešio da se posle svega povuče sa čela kompanije TKO kao izvršni direktor, ali i iz Upravnog odbora. Porekao je sve optužbe koje je Grantova iznela.

- Ostajem pri svom stavu da je izveštaj gospođe Grant pun laži, izmišljenih stvari koje se nikada nisu desile i da je sve to izvrtanje stvarnosti. Braniću se do samog kraja protiv ovih neosnovanih tužbi i želim da očistim svoje ime. Ipak, zbog poštovanja prema WWE, TKO biznisu, ostalim članovima Upravnog odbora, partnerima, osnivačima i zaposlnima, kao i superstarovima koji su učinili da WWE bude lider, doneo sam odluku da se povučem sa mesta izvršnog direktora i iz Upravnog odbora, što je na snazi odmah - rekao je Mekmahon, a prenosi Jahu Sports.

Mekmahon se na čelu ove organizacije nalazio od 1982. godine, kad je preuzeo liderstvo od svog oca Vinsenta J. Mekmamhona.

(Telegraf.rs)

Video: Varnice na utakmici veterana: MMA zahvati Zvezdarinog tabadžije - dvojicu je poslao na zemlju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA