Vreme čitanja: oko 1 min.

Kanzas Čifsi i San Francisko u Superboulu LVIII: Tejlor Svift ušla na teren, nastala ludnica posle poljupca

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bitka za Lombardijev trofej na programu je 11. februara u Las Vegasu

  • 0
Tejlor Svift, Kanzas Čifs, Trevis Kelsi Foto: AP/Tanjug

Kanzas Čifsi i San Fransisko 49ers, igraće u Superboulu LVIII 11. februara u Las Vegasu, pošto su slavili u finalima svojih konferencija. Kanzas Čifsi su savladali Baltimor Rejvense sa 17:10, dok su San Fransisko 49ers slavili nad Detroit Lajonsima sa 34:31.

Čifsi će se boriti za svoj četvrti, a "forti-najnersi" za svoj šesti Superboul.

Ovo će Čifsima biti četvrti Superboul u poslednjih pet sezona, a imaće šansu da postanu prvi tim od Nju Ingland Petriotsa koji je uspeo da osvoji dve titule za redom, što se nije dogodilo skoro dve decenije.

Čifsi su u finalu AFC-a slavili protiv Baltimor Rejvensa sa 17:10, a najzaslužniji za trijumf bikli su Patrik Mahoms i Trevis Kelsi, koji su ponovo imali sjajnu konekciju kada su u pitanju dodavanja za tačdaun.

Na kraju, odbrana Čifsa ostala je

Meč je sa tribina posmatrala i trenutno možda i najpopularnija pevačica na svetu, Tejlor Svift, koja je u vezi upravo sa Kelsijem, a koja ga je za plasman u Superboul "počastila" poljupcem pred kamerama.

Kada se Sviftova pojavila na terenu posle meča, nastala je potpuna ludnica među fotoreporterima, koji su želeli da naprave što bolju sliku i više je pažnje usmereno na nju, nego na igrače koji su obezbedili novu bitku u Superboulu.

Mnogo uzbudljivije bilo je u finalu NFC-a, gde je San Francisko slavio posle neverovatnog preokreta. Najnersi su imali 17 poena zaostatka, ali su u drugom poluvremenu imali neverovatan niz od 27 vezanih poena, čime su obezbedili bitku za Lombardijev pehar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA