≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija dobila organizaciju Balkanskog prvenstva u biciklizmu, Fruška gora pobedila Alanju!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odluka doneta na Kongresu Balkasnke biciklističke unije

  • 0
Srbija domaćin Balkanskog prvenstva u biciklizmu Foto: Biciklistički savez Srbije

Lepa vest stigla nam je iz Skoplja, sa Kongresa Balkanske biciklističke unije (BCU) - Srbija će biti domaćin Balkanskog prvenstva u drumskom biciklizmu.

Kako je predstavljeno u našoj kandidaturi biciklisti Balkana će se nadmetati u Sremu, drumovima od Erdevika, Šida do padina Fruške gore koja će biti centar svih dešavanja.

Za kandidaturu Biciklističkog saveza Srbije glasali su svi članovi nacionalnih biciklističkih saveza, a zanimljivo je da je svoj glas dao i predsednik BCU Emin Muftuoglu, iako je protivkandidat za organizaciju ovog prvenstva bila turska Alanja.

Zadovoljstvo izborom Srbije za domaćina nadmetanja najboljih biciklista Balkana, nije krio ni predsednik Evropske biciklističke unije ( UEC) Enriko dela Kasa, koji je prisustvovao ovom Kongresu.

- Dobro smo pripremili kandidaturu i prezadovoljni smo dobijanjem organizacije Šampionata Balkana u drumskom biciklizmu. Hvala svima na podršci i poverenju koje su nam ukazal,i a mi ćemo se truditi da ukazanu čast i opravdamo - kaže predsednik Biciklističkog saveza Srbije Dušan Gojić, koji je predstavljao naš savez na Kongresu u glavnom gradu Severne Makedonije.

Prvenstvo Balkana biće održano od 4.- 6. oktobra ove godine.

(Telegraf.rs / Biciklistički savez Srbije)

Video: Od starih bicikala pravi fenomenalna prevozna sredstva, neka čak nemaju volan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA