≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivana Španović blista kao nikad pre: Emotivno najavila kraj karijere uz želju za ostvarenjem najvećeg sna

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najbolja srpska sportistkinja ističe da ima još energije u njoj za

  • 0

Ivana Španović je po četvrti put u karijeri proglašena za najbolju sportistkinju Srbije u izboru Olimpijskog komiteta Srbije, što je potpuno i očekivano posle osvajanja Svetskog prvenstva i Dijamantske lige u 2023. godini.

Ivana je najavila da joj je glavni cilj u 2024. godini zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.

Španovićeva je blistala u elegantnom izdanju na dodeli, a nakon što je primila čestitke i nagradu od strane Božidara Maljkovića, obratila se svim prisutnima i poručila je da je za nju i trenera Gorana Obradovića Parit glavni cilj i ostvaranje sna.

- Goran Obradović i ja smo za svih ovih 14 godina uspeli da oživimo mnogo snova i mislim da je ostalo još u nama još nekoliko meseci da ostvarimo naš najvažniji san u Parizu i da završavamo ovu priču polako. Ponosna sam što sam ovde četvrti put, prvu nagradu sam dobila još 2011. godine. Želim da se duboko naklonim svim svojim sportskim prethodnicima koji su pronašli mesto u ovom hramu sporta u Olimpijskom komitetu Srbije i što su nam pomogli da i mi možemo da sanjamo velike snove i da im se približimo.

- Olimpijske igre su ubrzo, samo želim lake dane junacima, nema lakih pobeda, ali ima velikih bitki. Srećno svima, hvala vam puno i živeli - poručila je Ivana.

(Telegraf.rs)

Video: Boriša otkrio kada se vraća na teren

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA