Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvodina dominira Srbijom u rukometu: Novosađani došli do novog trofeja!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki uspeh za tim iz Novog Sada

  • 0
Živadin Pešić, RK Vojvodina Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Rukometaši Vojvodine su nastavili svoju dominaciju na domaćoj sceni, pošto su uspeli da osvoje i Superkup Srbije, gde su bili bolji od Dinama iz Pančeva sa ubedljivih 32:22, čime su došli i do novog trofeja.

Vojvodina je na ovaj način objedinila pehare u svim takmičenjima u Srbiji, čime su samo pokazali da trenutno stvarno nemaju konkurenciju u ovom sportu.

Oni su bili ubedljivi, početak utakmice obeležila je izuzetna odbrana aktuelnog šampiona s obzirom da su prvi pogodak primili tek posle 11 minuta. Zaigrao je Dinamo tada disciplinovanije i brže, čak i izvojevao isključenje, ali je Vojvodina držala rano stečenu prednost.

Do poluvremena je vođena čvrsta borba, Dinamo je prišao na minus dva u jednom trenutku, ali se na pauzu otišlo rezultatom 15:9. Nastavak igre nije doneo velike promene, a u tome je pomogla i činjenica što je Dinamo zbog pogrešne izmene u prvom poluvremenu drugi deo počeo sa dva igrača manje.

Vojvodina je do kraja koristila svaku priliku da uveća svoju prednost što ju je dovelo do toga da je kompletirala sve trofeje za sezonu koja je za nama. Novosadska ekipa osvojila je sve trofeje u sezoni koja je za nama i time potvrdila apsolutnu dominaciju na domaćoj sceni.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Stefan Sunajko sa sedam golova, dok se kod finalista najviše istakao Stefan Ilić sa četiri pogotka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA