Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se otac hrvatskog olimpijca koji je stradao u stravičnoj nesreći: "U kolima je bio i unuk"

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U saobraćajnoj nesreći u tunelu Pećine u Rijeci poginulo je dvoje ljudi među kojima je i hrvatski olimpijac Antonio Rački

  • 0
Skijaš, skijanje Foto-ilustraciaja: Shutterstock

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u tunelu Pećine u Rijeci poginulo je dvoje ljudi, među kojima i Antonio Rački (50) proslavljeni hrvatski skijaš i učesnik Zimskih olimpijskih igaraa u kolima je sa njim bio i njegov sin.

Otac proslavljenog hrvatskog skijaša, Antun Rački rekao je da je cela porodica potresena zbog tragedije.

"Što da vam kažem, svi smo jako potreseni, strašna nesreća. Sreća u nesreći je da mi je unuk, koji je takođe bio u autu, preživeo. Doktori su rekli da ima prelome, ali da je stabilno. Ne znam kako je tačno došlo do nesreće osim onog što se piše. Samo sam čuo da je vozač dosta brzo vozio. Svi smo jako potreseni", ispričao je Rački za 24sata.

Na zavod za ortopediju i traumatologiju KBC-a Rijeka primljena su dva pacijenta u dobi od 23 i 60 godina, dok se jedan povređeni 20-godišnjak nalazi na odeljenju hirurgije.

"Sva tri pacijenta su stabilno i van životne opasnosti", poručio je Grgo Martinović iz Zavoda za ortopediju i traumatologiju.

Saobraćajna nesreća dogodila se u petak oko 21:40 na DC 404 u tunelu Pećine u Rijeci, a smrtno je stradalo dvoje ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA