Vreme čitanja: oko 1 min.

Mlada zvezda američkog fudbala uhapšena zbog pokušaja ubistva žene: Naizmenično su pucali na nemoćnu žrtvu

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezive vesti stižu iz Luizijane, traga se za ostalim počiniocima

  • 0
Trej Holi Foto: John Korduner/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Trej Holi, poznata zvezda američkog fudbala iz LSU-a, uhvaćen je uhapšen i suočava se s nizom optužbi, uključujući pokušaj ubistva, uništavanje imovine i ilegalno nošenje oružja.

Lokalne vlasti izjavile su da su pronašle žensku osobu s teškim povredama od vatrenog oružja, dok je jedan muškarac bio ranjen u nogu.

Istraga je utvrdila da su tri različite osobe bile uključene u napad, svi su ispaljivali naizmenično. Prema nezvaničnim izvorima, incident je nastao nakon sukoba u stanu.

Holi je samoinicijativno predao se policiji i trenutno je zadržan u lokalnom pritvoru u Baton Ružu, Luizijana. Očekuje se da će biti još hapšenja u vezi s ovim slučajem.

Do sada su još dve osobe pritvorene, ali njihov identitet nije otkriven u medijima, koji su se fokusirali isključivo na Holija, čija je budućnost u NFL-u bila obećavajuća.

LSU je suspendovao Holija na neodređeno vrijeme od svih aktivnosti tima, dok traje pravni proces. U saopštenju koledža istaknuto je da neće davati dodatne komentare o slučaju dok se postupak ne okonča.

Ovaj incident dodatno je potresao ljubitelje američkog sporta, posebno nakon nedavnog masovnog pucnjave na proslavi titule u Kanzasu Sitiju, koja je rezultirala smrću jedne osobe, majke dvoje djece.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jokić izveo asistenciju večeri: Kao da ceo život igra američki fudbal

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA