Vreme čitanja: oko 1 min.

Obustavljen krivični postupak protiv Milana Lučića

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, njega je supruga optužila za nasilje

  • 0
Milan Lučić Foto: AP/Tanjug

Milan Lučić, kanadski hokejaš srpskog porekla, oslobođen je optužbe za nasilje u porodici, jer je krivični postupak protiv njega odbačen!

Lučić je u novembru 2023. priveden nakon svađe sa suprugom, a portal TZM donosi transkript iz sudskog zapisnika koji je, na kraju, i bio presudan.

- Žrtva je u ovom slučaju can države i jasno je stavila do znanja da namerava da iskoristi svoje pravo da ne svedoči na suđenju - piše u transkriptu.

Mediji u SAD podsećaju da je hitna pomoć 17. novembra prošle godine primila poziv da je Lučić navodno pokušao da zadavi suprugu Britani, kada je verbalna svađa prerasla u fizičku.

Navodno je suprugu čupao za kosu, a policija je u izveštaju napisala da je "ugledala crvenilo u predelu grudnog koša žrtve." Hokejaš se, s druge strane, izjasnio da nije kriv.

Lučić je 2006. godine bio izabran kao 50. pik na draftu, odigrao je više od 1.000 utakmica u NHL-u, a sa ekipom Bostona, čoji je i sada član, je pre 12 godina osvojio Stenli kup. Kao deo reprezentacije Kanade je 2023. godine osvojio Svetsko prvenstvo.

Oboje njegovih roditelja su Srbi. Otac Dobrivoje je otišao u Kanadu sa 27 godina, a majka Snežana je tamo od svoje druge godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA