≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crnogorke dobile Srbiju posle drame u Zrenjaninu, načinjen korak unazad u kvalifikacijama za EP!

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šteta...

  • 2
Srbija- Crna Gora Foto: MN PRESS/Ivica Veselinov

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Crne Gore rezultatom 31:30 , u okviru 3. kola grupne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranice selektora Uroša Bregara nisu uspele da prirede senzaciju, te su tako ostale na tri osvojena boda iz isto toliko kola.

Crnogorke su mnogo bolje otvorile susret, dok su na poluvremenu imale velikih +4 (16:12). U nastavku su se naše reprezentativke probudile, zaigrale dosta bolje, te su u finišu meča uspele da izjednače rezultat na 22:22 i najave dramatičan finiš.

Ipak, izabranice Bojane Petrović su se bolje snašle u neizvesnoj završnici i zabeležile važan trijumf.

Nakon ovog kola Crna Gora je ostala na stopostotnom učinku i ima sve tri pobede, dok je naša selekcija zabeležila prvi neuspeh.

Podsećanja radi, u grupi sa našom selekcijom su još i Turska i Bugarska, a plasman na Evropsko prvenstvo obezbediće dve prvoplasirane selekcije iz svake od osam grupa, kao i četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Gol za pobedu u poslednjoj sekundi izazvao detonaciju: Heroj Borzaš na tribini slavio s navijačima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    29. februar 2024 | 20:13

    Bruka!

  • Gaga

    29. februar 2024 | 20:21

    Nije ni čudo, kakav sastav, čast izuzecima! Mnogo bolje rukometašice nije pozvao, odnosno sklonio ih sa spiska! To je otprilike kao kad Pešić uvrsti u reprezentaciju Jaramaza, koji kod Obradovića sedi na klupi! Vrlo čudni kriterijumi! Ona golmanka Kubina je toliko dobra, da Risović mora da brani celu utakmicu, jedan od primera, a ima ih još...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA