Vreme čitanja: oko 1 min.

Uroš Bregar posle meča sa Crnom Gorom: "Moramo da popravimo u odbranu, idemo u Podgoricu da pobedimo..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Na pravom smo putu"

  • 1
Srbija- Crna Gora Foto: MN PRESS/Ivica Veselinov

Ženska rukometna reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Crne Gore rezultatom 31:30 , u okviru 3. kola grupne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nakon ovog susreta svoje utiske izneli su trener Uroš Bregar i kapiten ekipe Jovana Risović.

- Odigrali smo kvalitetan meč, naročito u drugom poluvremenu. Izvući ćemo sve dobre i pozitivne elemente igre i pokušati da se fokusiramo na ono što smo dobro radili - rekao je selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar, a onda dodao:

- Iskoristićemo ova tri dana da radimo na problemima u odbrani sa kojima smo se danas susreli, da to ispravimo već u nedelju u Podgorici. Ne idemo tamo sa belom zastavom, idemo da pobedimo - istakao je Bregar na konferenciji za medije.

Kapiten Srbije Jovana Risović rekla je da je ponosna na tim i partiju koju su prikazale.

- Borile smo se celu utakmicu, ali je prevagnulo to što su protivnice bile fokusiranije u ključnim trenucima meča. Na pravom smo putu, pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima i volela bih da u Crnoj Gori ponovimo dobru odbranu iz drugog poluvremena i da tamo sav dobar rad dođe na naplatu - naglasila je Risović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Gol za pobedu u poslednjoj sekundi izazvao detonaciju: Heroj Borzaš na tribini slavio s navijačima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mišel

    1. mart 2024 | 09:52

    Naše rukometašice ne znaju da pobeđuju.Odbrana katastrofalna,kao da su se unapred predale.Na psihološkom planu su pale.Nemaju snagu ni čvrstinu u odbrani.Problem im je u glavi.Kad savladaju psihološke barijere, onda mogu da se nadaju bolji m rezultatima.A i šta će nam strani treneri kad imamo naše i to dobre trenere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA