≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznat uzrok smrti Sabalenkinog momka i legendarnog sportiste

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beloruski mediji prenose informaciju

  • 4

Svetsku javnost potresla je vest o smrti legendarnog beloruskog hokejaša Konstantina Kolcova u 42. godini života, a samo nekoliko sati nakon objavljivanja informacije saopšteno je i koji je uzrok.

On se pridružio u Majamiju svojoj devojci, drugoj teniserki sveta Arini Sabalenki, a prema pisanju beloruskog Telegrafa uzrok smrti je tromboembolija pluća, međutim ta informacija je demantovana od strane policije. 

To je stanje u kojem se krvni ugrušak odvaja od svog prvobitnog mesta i putuje kroz krvotok i izaziva oštećenje organa, ali su organi reda istakli da je Kolcov pao sa balkona i da je najverovatnije u pitanju samoubistvo.

On je u momentu smrti bio pomoćni trener Salavet Julajeva i nalazio se na meti Dinama iz Minska, čiji trener je trebalo da postane u sledećoj sezoni.

Legendarni hokejaš je bio učesnik Olimpijskih igara 2002. i 2010. i promenio je nekoliko klubova u KHL-u, a nastupao je i za Pitsburg Pingvinse u NHL-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    19. mart 2024 | 10:50

    Kovid ništa drugo. Toliko je mladih života uzo to je strasno. Sve je to posledica neprelezanog kovda. Lepo su doktori govorili 2nedelje treba da se izleči i leži svi oni koji nisu ležali 2 nedelje su u opasnosti. Ja sam ležala 2 ipo nedelje i tako sam se izlečila

  • Zaza

    19. mart 2024 | 14:39

    Ajde po drugi put da pisem komentar.Sta ce reci STRUKA,sigurno i ovaj vrvni sportista je imao neke komorbiditete koje sve one godine aktivnog vrvnog sporta lekari nisu otkrili sve dok nije primio vakcine ( jer u ameriku nema ulazak bez vakcine)koje su ga kostale zivotorm ,ne samo njega ,jwr on je jos samo jedan u nizu.Danas neki mladi fudbaler,pre koji dan plivacica ,a ko zna koliko jos nepoznate osobe su izgubili zivot zbog SVETE VODICE.Vakseri sigurno su Antivakseri i teoreticari zavere krivi za sve ove izgubene mlade zivote .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA