Vreme čitanja: oko 1 min.

BUDI POBEDNIK, NAVIJAJ ZA VOŠU: Sportsko društvo Vojvodina i kompanija Mozzart potpisali ugovor o saradnji

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sportsko društvo Vojvodina dobilo je generalnog sponzora – kompaniju Mozzart. Ugovor, kojim je najavljena saradnja, u vrednosti od 1.000.000 evra u prostorijama OK Vojvodina u Novom Sadu potpisali su Dragoljub Zbiljić, predsednik SD Vojvodina, i Slobodan Prodanović, generalni direktor Mozzarta

  • 0
Mozzart Foto: Promo/ Soultime produkcija

-Hvala kompaniji Mozzart koja pojedinačno sarađuje sa svim klubovima, a sada smo potpisivanjem ovog ugovora objedinili saradnju. Ugovor predstavlja ozbiljan temelj, možemo da razvijamo školice sporta, a uz sredstva koja dobijamo možemo da sanjamo velike snove i zajedno nastavimo da donosimo pehare i trofeje u Novi Sad - istakao je Dragoljub Zbiljić, predsednik SD Vojvodina.

Generalni direktor kompanije Mozzart Slobodan Prodanović dodao je da kompanija godinama sarađuje sa pojedinačnim klubovima, kao i da će objedinjena saradnja biti proširena kroz društvenu odgovornost. U planu je pokretanja novog ciklusa besplatnih škola sporta, projekta koji se pokazao izuzetno uspešnim 2021. godine, pogotovo na teritoriji Vojvodine, ali i brojne ekološke inicijative i pružanje podrške osnaživanju žena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Mozzart Sport (@mozzartsport)

-Fondacija je osnovana prošle godine, i time smo potvrdili naše generalno opredeljenje da deo profita ulažemo u društvenu zajednicu. Dobra saradnja sa lokalnim vlastima potvrđena je na brojim projektima i trudimo se da pomognemo gde god možemo. Mnogi događaji, među kojima je i OCR trka Invictus, sada su već postali tradicionalni u Novom Sadu, u istom gradu otvorili smo i brojne terene u okviru akcije Sto terena za jednu igru, koja je završena prošle godine. Sada nastavljamo otvaranjem terena za mali fudbal i nadamo se da ćemo sa kabinetom gradonačelnika naći još lokacija da deci omogućimo bolje uslove da se bave sportom - istakao je Borjan Popović, upravitelj Fondacije Mozzart.

Mozzart Foto: Promo/ Soultime produkcija

U okviru Sportskog društva Vojvodina su mnogi klubovi koji godinama unazad beleže uspehe na sportskoj sceni. Prošla sezona je za Rukometni klub Vojvodina bila istorijska i najuspešnija, osvojena je tripla kruna, dok su u prvom delu ove sezone uspeli da izbore plasman u Top 16 fazu Lige Evrope. Uspehe beleže i KK Vojvodina, OK Vojvodina, kao i FK Vojvodina, jedan od najstarijih u zemlji.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA