≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gocić pred Pro Reko: "Pred nama je duel sa najtežim mogućim protivnikom"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki izazov za srpski tim...

  • 0
VK Novi Beograd Foto: VK Novi Beograd

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je pred meč sa ekipom Pro Reka, da je pred njegovim timom najteži mogući protivnik.

Vaterpolisti Novog Beograda ovog utorka od 19.15 časova dočekuju ekipu Pro Reka u meču trećeg kola TOP 8 faze Lige šampiona.

- Pred nama je duel sa najtežim mogućim protivnikom. Pro Reko je ekipa koja dominira poslednje tri godine i to ne samo u Italiji već i u Evropi. Tri puta uzastopno su osvajali titulu šampiona Starog kontinenta, a ove sezone su još dodatno pojačali svoj sastav. Potrudićemo se da posle zahtevnog turnira Jadrasnke lige, gde smo u samo tri dana odigrali tri utakmice, oporavimo tim i na najbolji mogući način se pripremimo za utakmicu koja je veliki izazov za nas. Siguran sa da ćemo biti motivisani da pružimo svoj maksimum - istakao je Gocić.

U drugom meču trećeg kola A grupe TOP 8 faze Lige šampiona, takođe u utorak od 19 časova Jadran u Splitu dočekuje ekipu Marseja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA