≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki skandal: Rukometaši Aleksinca dobili batine od navijača i protivničkih igrača u Bujanovcu

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemile scene

  • 0
Rukometna lopta Foto: Youtube/Printscreen

Rukometaši Aleksinca poraženi su u Bujanovcu 27:25, ali su meč prema pisanju Alpress-a obeležili incidenti koji su se dogodili tokom i posle meča, gde su deblji kraj izvukli članovi gostujuće ekipe.

Kako navodi trener Aleksinca Vladan Stošić, u petom minutu igrač njegove ekipe udaren je laktom.

- U petom minutu naš igrač je dobio klasičan nokaut laktom, bez duela, iz čista mira rascepana su mu i usta i nos. Igrač je dobio samo dva minuta isključenja, a za takav start se dobija, ne crveni, nego plavi karton i suspenzija. Da je tako urađeno pitanje je šta bi dalje bilo, ali je sigurno da bi utakmica bila mnogo mirnija. I kasnije je bilo duela, i svega i svačega.

Istakao je i da je na kraju meča prebijen član Upravnog odbora Aleksinca od strane navijača, ali igrača protivničkog tima.

- Kulminacija se desila na kraju utakmice kada je njih desetak, među njima je bilo igrača i publike, prebili člana našeg Upravnog odbora. Čovek je završio najpre u Hitnoj pomoći u Bujanovcu, pa je onda prebačen u Vranje. Ako ekipe koje mole i sudije i samu Ligu za zaštitu i ne dobiju je, a ja sam to učinio, stvarno ne vidim svrhu bavljenja sportom i učešća u takmičenjima.

U pitanju je bio duel Prve lige Istok, a domaći BSK Hebe je slavio na krilima Taškovića i Marjanovića koji su postigli po šest golova.

(Telegraf.rs)

Video: Nije odmor samo more i provodi: Najlepša srpska rukometašica uzela kosu i pokazala kako se to radi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA