≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zovu ga Grizli, a ime ove zveri ima istetovirano ćirilicom: Za ovog Grka kažu da je najjači čovek na Zemlji

I. Ć.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegova snaga je nadljudska

  • 3
Kirjakos Grizli Foto: Printscreen Youtube

Zamislite da vaše snimke na Youtube-u gleda Edi Hol, najjači čovek na svetu, i da kaže "čoveče, je l ovo moguće?"

Kirjakos Kapakulakis, poznatiji kao Kirjakos Grizli, džin je iz bratske Grčke koji na ruci ima ogromnim ćiriličnim slovima istetovirano "Grizli".

I to ne bez razloga.

U poslednjih nekoliko godina, ovaj gigant od više od 200 kilograma i mišića nalik stenama stekao je ogromnu svetsku slavu zahvaljujući snimcima sa treninga koje objavljuje na Youtube-u i društvenim mrežama.

On na snimcima diže zaista vrtoglave težine, i to za pojmove i najjačih profesionalaca u disciplini strongman, i diže ih na potpuno nekonvencionalne načina - sedeći, stavljajući teg iza leđa i dižući ga "iz zgloba", vuče skoro tonu tereta pomoću užeta vezanog za glavu...

Kad su se ljudi raspitivali zašto diže terete na ovako nekonvencionalne načine, objašnjeno im je da je Kirjakos kao momak imao toliko povreda da su mu neke tetive i neki mišići jednostavno uništeni, te da zbog tog hendikepa nije više u stanju da ih koristi.

Ako se ovo zna, ono što može da se vidi na njegovim snimcima postaje još više vredno divljenja.

Grizli takođe objavljuje i snimke na kojima boksuje. I pored niza povreda, vidljivo je da je njegova snaga bukvalno životinjska, i da je bukvalno bolje da vas udari pravi grizli nego ovaj grčki ćirilični grizli. Gde on lupi, tu trava ne raste!

Koliko je ovo što radi impresivno, najbolje će vam pokazati snikak Edija Hola, najjačeg među strognmenima, koji otvorenih usta prati šta radi Grizli. Zapanjen je:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darija

    10. april 2024 | 14:30

    Kako je ružna istetovirana koža kad se pređe pedeset. Pogotovo ovi nabildovani, kad se mišići izduvaju a koža visi kao probušen balon, pa na sve to još i tetovaže...fuj...

  • Djavola naj

    10. april 2024 | 15:25

    Kakvi on najači,ovo je mučenički život,ni bulju sam ne može da obriše,ne vidi gde moča ne može da seksa...nebi mu u koži bio pa kad se ojede po vrućini....

  • V8

    10. april 2024 | 13:48

    Čim on spava u fotelji a sigurno je tako njemu život visi o koncu, jedan moj komšija bio oko 2oo kila sad je pod zemljom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA