Vreme čitanja: oko 1 min.

Bregar pred meč sa Turskom: "Ozbiljan protivnik, želimo pobedom na EP"

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bitan meč za našu reprezentaciju...

  • 0
Ženska rukometna reprezentacija Srbije Foto: Tanjug/AP

Srbija u poslednjem meču grupe 6 kvalifikacija dočekuje Tursku u Zrenjaninu od 18 sati i za plasman na finalni turnir biće dovoljan i bod.

Očekivanja pred pomenuti meč izneo je selektor naše reprezentacije Uroš Bregar.

- Vratili smo se s pobedom iz Bugarske (35:17), ta utakmica nije bila teška za nas, ali nas u nedelju čeka ozbiljan protivnik, Turska, i moramo se pripremiti da taj meč dobijemo i plasiramo se na Evropsko prvenstvo - izjavio je selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar, a onda dodao:

- Sve igračice su zdrave, možemo nesmetano da radimo i nadamo se pozitivnom rezultatu - rekao je slovenački stručnjak na konferenciji za medije.

Katarina Bojičić takođe je istakla zadovoljstvo igrom u Bugarskoj i očekuje intenzivniji meč protiv Turske.

- Kao što je ova utakmica najbitnija nama, tako je i Turskoj, te očekujem veliku borbu, žar, želju, srce. Nismo dugo trenirale, ali smo dale sve od sebe da se pripremimo što bolje i očekujemo pobedu. Pozivam navijače da dođu i pomognu nam da odigramo ovaj meč što bolje - poručila je srpska rukometašica.

Jovana Jovović takođe je pozvala navijače da dođu u Kristalnu dvoranu i podrže Srbiju na poslednjem koraku ka Evropskom prvenstvu.

- Na nama je da na terenu pokažemo u kakvoj smo trenutno formi. Što se tiče utakmice s Bugarskom, uspele smo i da odmorimo pojedine igračice, a opet da pružimo maksimum i odigramo ozbiljno. Sve smo utakmicu završile zdrave, što je i selektoru bilo najbitnije. Protiv Turske nam neće biti nimalo lako, ali opet sve zavisi od nas, kako ćemo ući u utakmicu i kakvu ćemo imati realizaciju. Za nas bi bio veliki korak i obaveza da se plasiramo na Evropsko prvenstvo - poručila je Jovović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Gol za pobedu u poslednjoj sekundi izazvao detonaciju: Heroj Borzaš na tribini slavio s navijačima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA