Vreme čitanja: oko 1 min.

Andrea mamila uzdahe sportista širom Italije, a na kraju završila sa milionerom

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njegovo bogatstvo procenjeno na 800 miliona evra

  • 2
Andreea Sasu Foto: Instagram/andreeasasu90

Poznata rumunska manekenka Andrea Sasu je poslednjih godina prilično popularna u Italije. Naime, ona je u ovu državu došla 2010. godine kako bi izgradila karijeru, dok je u poslednje vreme bila povezivana sa italijanskim sportistima.

Njeno srce svojevremeno je osvojio bivši  fudbaler Fiorentine Rikardo Saponara, a ona se našla na listi najzgodnijih "žena fudbalera". Nedugo zatim Andrea je započela vezu sa  MotoGP vozačem Andreom Janoneom, da bi nakon veze sa sportistima konačno pronašla "čoveka svog života".

U pitanju je slavni dizajner Filip Plejn, čije je bogatstvo procenjeno na 800 miliona evra. On je prethodno ostavio svoju verenicu Luciju Bartoli sa kojom je bio od 2019. godine i sa kojom ima dvoje dece.

Andrea je u drugom stanju, tako da će Filip Plejn po treći put postati otac.

- Živimo zajedno. Moderna obitelj za svakog je drugačija. Djeca nikada ne bi trebala biti u situaciji da moraju birati između majke i oca - rekao je Plejn za Bild, a prenosi Kurir.

Rumunska manekenka ima strasti i prema kik-boksu, a nedavno je i govorila o svojim počecima na "Čizmi".

- Dolazak u Italiju, iako sam bila deo modne agencije, u početku je bio jako težak. Išla sam s idejom da se to događa svima koji žele da se ostvare. Nisam imala novca, a da bi se pojavio na kastinzima morala sam uvek da budem doterana, dobro obučena, plus su tu i ostali troškovi: voz, metro, hrana... Bilo je kao na lutriji. Od stotinjak devojaka, predstavnici manifestacije odabrali su, prema određenim kriterijumima, njih nešto više od 20. Pa ako ste imali sreće da budete odabrani, dobili ste svoje troškove, ako niste, ostali ste bez novca. I tako gotovo dve godine - rekla je Andrea Sasu.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte kako je Vojvodina deklasirala Železničar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA