Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal u Hrvatskoj: Vujovićev igrač udario delegata i "poslao" ga u bolnicu, meč prekinut

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve se dešavalo u finišu prvog poluvremena

  • 1
Veselin Vujović Foto: Marco Wolf / imago sportfotodienst / Profimedia

Derbi hrvatskog rukometa između Neksea i Zagreba nije završen u nedelju veče (9:16), jer je igrač domaćeg tima Marko Bezjak udario delegata Antu Josića!

Incident se dogodio pred sam kraj prvog poluvremena, kada su sudije odlučile da ponište gol Neksea i dosude sedmerac umesto toga.

Usledili su protesti, hrvatski mediji pišu da je atmosfera ionako bila naelektrisana, da bi Bezjak u jednom trenutku u prolazu zakačio delegata.

Ovaj je odmah pao, pružili su mu pomoć, ali su ga u međuvremenu prevezli u bolnicu. Dalje se navodi da će Bezjak verovatno biti kažnjen, kao i da će Zagreb dobiti meč za "zelenim stolom."

Podsetimo, trener Neksea je crnogorski stručnjak Veselin Vujović kog je kamera u jednom trenutku uhvatila kako se prepire sa "kolegama" iz Zagreba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    9. april 2024 | 02:02

    Netreba davas cudi to toje hrvatska fasisticka tvorevina I nacisticka I takoje I nastala cudomije pajujovic udostojijo svo cast da ode u hrvatsku da radi jabi rade po crnoj gori prosijo negu u hrvatsku otisao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA