≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još ćemo morati da sačekamo na večiti derbi u finalu: Zvezda prošla dalje, ali Partizan ide u majstoricu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odbojkaši Radničkog su uspeli da naprave veliko iznenađenje

  • 2
OK Crvena zvezda - OK Partizan Foto: MNPress

Odbojkaši Crvene zvezde postali su večeras prvi finalisti Superlige Srbije u odbojci, pošto su slavili i na gostovanju protiv ekipe Karađorđa u Topoli u tri seta - 0:3 (20:25, 25:27, 21:25).

Iako su domaćini pružili sasvim solidan otpor, posebno jak u drugom setu, kada se igralo i na razliku, Zvezda je uspela da odbije svaki njihov nalet i da na kraju prođe dalje, ali će morati da sačeka na protivnika.

Naime, mada je Partizan pred svojom publikom imao veliku šansu da potvrdi brejk iz prvog meča u Kragujevcu protiv Radničkog, to se ipak nije desilo. Crno-beli su u velikoj drami posle pet setova ipak poraženi, pa ćemo ići u majstoricu - 2:3 (25:21, 16:25, 20:25, 25:19, 15:17).

Bio je to meč pun uspona i padova. Partizan je uspeo da dobije prvi set bez većih problema, ali je zato počišćen u naredna dva i upao je u jako tešku poziciju.

Iz nje je uspeo da se izvuče, izborio je peti set, a tamo se otišlo u igru na razliku. Treba ipak istaći da Partizan ni u jednom momentu nije imao meč loptu, a kragujevački tim je uspeo da odoli u svakom momentu i da na kraju slavi.

U pobedničkom timu, Dejvid Krastev je dao 24 poena, dok je Luka Tadić imao 19 u redovima Partizana.

Majstorica će biti na programu u četvrtak u "Jezeru".

(Telegraf.rs)

Video: NBA Partizan ubacio "stotku" i demolirao Zadrane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA