≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uroš Bregar opravdao poverenje: Selektor srpskih rukometašica potpisao novi četvorogodišnji ugovor

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predvodiće Srbiju i na predstojećem Evropskom prvenstvu...

  • 1
Uroš Bregar Foto: MN Press

Na sednici Upravnog odbora, Rukometni savez Srbije jednoglasno je izglasao poverenje selektoru ženske seniorske selekcije Srbije, Urošu Bregaru.

Dosadašnji trener najboljih srpskih rukometašica potpisaće novi, četvrtorogodišnji ugovor, te će i na predstojećem Evropskom prvenstvu predvoditi Srbiju sa klupe.

Posle uspešnih kvalifikacija i plasmana na šampionat Evrope, predsednica RSS obrazložila je obostranu želju za nastavkom saradnje, a članovi Upravnog odbora usaglasili su se i dali svoju podršku za novi mandat.

- Zaista smatram da selektor Bregar i njegov stručni štab zaslužuju podršku da nastave da sprovode započeti proces rasta i napretka ženske seniorske selekcije Srbije. Zadovoljna sam kako su devojke igrale, naročito u ovom drugom delu kvalifikacija i smatram da je Bregar trenutno najbolje moguće rešenje pod trenutnim okolnostima. Kontinuitet nije nešto na šta smo navikli javnost, ali želimo to da promenimo i da stanemo iza selektora i pružimo mu podršku još jednim mandatom. Verujemo u njihov rad i napredak je kod igračica toliko evidentan da smatram da je to najbolji pravac kojim dalje treba da idemo - poručila je Milena Delić.

(Telegraf.rs)

Video: Gol za pobedu u poslednjoj sekundi izazvao detonaciju: Heroj Borzaš na tribini slavio s navijačima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    12. april 2024 | 16:10

    Da mi je znati čime i kojim rezultatima je on to zaslužio i šta on može da uradi u ovoj našoj raspaloj ligi koja kao da ne postoji i da iz nje selektuje reprezentativke,i za koje novce je on selektor ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA