Vreme čitanja: oko 1 min.

Bila je 4 puta prvakinja sveta, sada je u 23. godini odlučila da prekine karijeru

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomalo i neočekivan potez Ruskinje

  • 0
Varvara Subotina Printskrin: Instagram/varechka_subbotina21

Atraktivna ruska plivačica Varvara Subotina odlučila je da završi svoju sportsku karijeru, iako ima samo 23 godine!

Varvara je četiri puta bila šampionak sveta u sinhronom plivanju, tokom karijere je osvojila sijaset nagrada, ali nikada Olimpijske igre - što joj je velika rana.

Glavni razlozi odlaska u penziju jesu povreda stopala, operacija i kasnije rehabilitacija koju je imala.

- Napuštanje sporta sa 23 godine je prerano, ali očigledno sam dostigla svoj limit. Oporavila sam se posle operacije, ali sam opet pomislila da sve ove treninge treba da radim ponovo, a kao da nisam bila spremna za ovo. Insistirala sam u sebi da to bude konačna odluka - rekla je Ruskinja.

"Kap koja je prelila čašu" jeste i njeno isključenje sa međunarodnih takmičenja, a mnogima će ostati u sećanju i po izjavama kada je u pitanju njen izgled.

- Dobijala sam svakakva pitanja u inboks, od koji su neka bila poprilično opscena. Nudli su mi i novac za seks. Želim da pitam sve ljude: "Da li ja izgledam kao prostitutka?" Takvo ponašanje je za mene veoma uvredljivo i postupam na dva načina. Ili nekog blokiram ili mu kažem da to ne radim, pa ga ponda blokiram. Umorna sam od svega. Ne mogu da im objasnim zbog čega ne mogu da me imaju. Nikada ne bih spavala sa strancem, pogotovo zbog novca - rekla je svojevremeno.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA