Vreme čitanja: oko 1 min.

Filip Filipović vodio Novi Beograd do titule Jadranske lige

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa trenera Živka Gocića apsolutno je dominirala tokom čitavog meča

  • 0
Filip Filipović, VK Novi Beograd Foto: MN Press / Marko Metlaš

Vaterpolisti Novog Beograda novi su šampioni regionalne Premijer lige, pošto su  u odlučujućem meču završnog turnira Jadranske lige pobedili splitski Jadran rezultatom 15:7.

Ekipa trenera Živka Gocića apsolutno je dominirala tokom čitavog meča, a blistao je Alvaro Granados za koga Splićani jednostavno nisu imali rešenje.

Silovito su krenuli Novobeograđani od samog starta utakmice i već početkom druge četvrtine imali su četiri gola prednosti (6:2).

Rano stečeno ubedljivo vođstvo dalo je dodatnu sigurnost Novom Beogradu koji u potpunosti kontorlisao igru i rezultat, a prednost je do kraja samo uvećavana, pa su Novobeograđani drugi put u istoriji kluba sasvim zasluženo osvojili pehar namenjen pobedniku Jadranske lige.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Granados sa sedam golova, a istakao se i kapiten Filip Filipović sa tri pogotka.

U prvom meču dana Crvena zvezda je izgubila od Jadrana iz Herceg Novog sa 15:9, pa su crveno-beli regionalno takmičenje završili na petom mestu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Vaterpolisti NBGD u sjajnom ambijentu otvorenog "11. aprila" pobedili Špandau

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA