≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

RK Vojvodina: "Pre svega čestita sportskim prijateljima iz RK Partizan na zasluženom osvajanju Kupa Srbije..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mislimo da dešavanja od subote samo štete daljem razvoju ovog sporta..."

  • 0
RK Vojvodina-RK Partizan Foto: Ivica Veselinov/MN Press

Rukometni klub Vojvodina saopštio je da "dešavanja tokom finala Kupa Srbije samo štete daljem razvoju rukometa".

Finale Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana, koje je okončano slavljem "crno-belih" posle sedmeraca, bilo je prekinuto u finišu meča posle incidenata na tribinama dvorane "Slana bara".

- RK "Vojvodina" pre svega čestita sportskim prijateljima iz RK "Partizan" na zasluženom osvajanju Kupa Srbije sa željom da taj rezultat da još više elana za dalji napredak kluba. RK "Vojvodina" je postala brend i jedan od najboljih ambasadora našeg sporta, Grada Novog Sada i Srbije, zahvaljujući predanom i posvećenom radu igrača, stručnog štaba i Uprave kluba. Doneli smo Srbiji i Evropski trofej posle više decenija u izvanrednom finalu i pobedom u Norveškoj - navodi se u saopštenja Vojvodine.

Posebno se ističe da je "rukomet dugo čekao na ovakve mečeve i ovakva finala".

- Mislimo da dešavanja od subote samo štete daljem razvoju ovog sporta i bespotrebno bacaju senku na vrhunsku borbenost i davanje igrača i jednog i drugog kluba. Utakmica je organizovana u skladu sa svim propozicijama u takmičenju Rukometnog saveza Srbije i preduzete su sve mere bezbednosti. I pored svega unapred preduzetog i iskrenog žaljenja zbog incidenta, prepoznali smo i unapred upozoravali da postoji neuslovnost hale Slana bara da primi dve organizovane navijačke grupe, pa ćemo tu činjenicu imati u vidu pri organizaciji nastupajuće završnice prvenstva i utakmica koje će odrediti Prvaka Srbije - zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Kapiten Marsenić pred početak EP: Nismo očekivali da ćemo ovoliko biti pogođeni virusom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA